Er is ruimte voor 14 personen in het huis, in de gîte zelf voor 8 personen en een extra appartement geeft nog is ruimte voor een extra 6 personen. Hierdoor is het mogelijk om voor 14 mensen te kunnen onderbrengen op La Viennerie.

Op de begane grond in de gîte bevindt zich een ruime woonkamer met open keuken die uitgerust is met een ruime koelkast met vriesvak, een vaatwasser, senseo-apparaat en een combi oven. ’s Avonds kunt u heerlijk genieten van de open haard in de royale leef omvang van 45 m2. Op de begane grond is een slaapkamer met aangrenzende badkamer met toilet en lichtbad en inloopdouche. Boven zijn er 3 slaapkamers met een kleine badkamer en toilet. In de gîte is veder linnengoed, badhanddoeken, wifi en satelliet tv beschikbaar.

Aan de gite zit een met gaas afgezette tuin van ongeveer 500m2 waar uw hond vrij kunt loslopen, aan hek achter in de tuin geeft direct toegang tot mooie paden waarop u met uw hond kunt wandelen. Het zonnige terras ligt op het zuidoosten waardoor u heerlijk kunt genieten van de zon, maar er is ook voldoende schaduw door de prachtige dakplatanen die in de tuin staan.

Het appartement geeft ruimte voor een extra 6 personen en is via een vrije trap aan de buitenkant of via de Gîte te bereiken. Het appartement kan alleen samen met de Gîte verhuurd worden. Er is een woonkamer met open keuken uitgerust met een tweepits kookplaat en een koelkast. Veder zijn er twee ruime slaapkamer, een met een tweepersoonsbed en een met twee losse bedden die tevens wel tot een tweepersoonsbed gemaakt kunnen worden. In de woonkamer is een bank die tot een tweepersoonsbed gemaakt kan worden.